Магнолія -сорт Magnolia kobus 'Esveld Select', горщик P9 як на останьому фото

250,00
грн.

Листопаднк дерево середнього розміру, висота якого досягає близько 5 м за 10 років і до 10 м у зрілому віці,має вертикальну силу росту та довге глянцево-зелене листя.  Зрілі дерева навесні дають масу зірчастих, злегка запашних білих квітів.

Магнолії не можна обрізати. Ви можете обрізати старі кущі, якщо вони хворі, або обрізати їх, щоб надати форму або зменшити розмір, або елементарно обрізати молоді рослини непривабливого або нездорового вигляду. Зробіть це якомога швидше після цвітіння, щоб забезпечити закладку квіткових бруньок на наступний рік. Майте на увазі, що кожна магнолія може по-різному реагувати на обрізку.

Все, що їм потрібно, це легкий, добре дренований, слабокислий  ґрунт з однаковою вологістю протягом року. Після того, як вони виросли, вони можуть справлятися з випадковою посухою, але виглядатимуть не так добре, як ті, які регулярно поливаються. Просто зверніть увагу на те, як посадити магнолію. По-перше, знайдіть їй місце, де вона буде жити вічно. Не любить пересадки. І оскільки вона  дає неглибоке коріння, яке добре простягається, тримайтеся подалі від турбування коренів, копаючи або возячись навколо неї.  Просто покрийте ґрунт мульчею з кори і більше нічого не садіть біля неї. Ви можете пошкодити дуже важливі верхні корені, які поглинають максимум вологи та поживних речовин із ґрунту. Також уникайте занадто глибокої посадки магнолії. Сорт повністю витривалий до -27° або 29°C (зона 5 USDA).

Дивіться також